ΚΥΠΡΟΣ: Αυτό που μετέφερε με το αυτοκίνητο θύμιζε πτώμα σε σακούλι – Ανησύχησε δεκάδες πολίτες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Αυτό που μετέφερε με το αυτοκίνητο θύμιζε πτώμα σε σακούλι – Ανησύχησε δεκάδες πολίτες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ίσως για κάποιους να φάνηκε μία αστεία εικόνα, σε άλλους όμως προκάλεσε τον πανικό και την απορία εάν αυτό που βλέπουν είναι αυτό που φαντάζονται….

Ο λόγος για συμπολίτη μας οδηγό ο οποίος θεάθηκε να τριγυρνάει με το όχημά του στους δρόμους της Πάφου έχοντας στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ένα σακούλι από το οποίο έξεχαν δύο…πόδια.

Φυσικά εκ πρώτης όψεως σίγουρα νόμιζε κανείς ότι πρόκειται για ένα πτώμα τυλιγμένο σε σακούλι, ωστόσο με λίγη περισσότερη παρατηρητικότητα μπορεί να διακρίνει κανείς ότι πρόκειται για μία ψεύτικη, πορσελάνινη κούκλα (σαν αυτές στις βιτρίνες).

Την φωτογραφία, φυσικά, τράβηξε περαστικός ο οποίος την μοιράστηκε σε γνωστή ομάδα κοινωνικής δικτύωσης και όπως ήταν αναμενόμενο, χάρισε το γέλιο σε αρκετούς διαδικτυακούς χρήστες.

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE