Σφίγγει τα δόντια ο Καρλάο

Σφίγγει τα δόντια ο Καρλάο

Έτοιμοι είναι όλοι στον Αρχάγγελο για την σημερινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Ο Θόρστεν Φινκ αυτό που περιμένει μέχρι και λίγη ώρα πριν η ομαδα περάσει στο ΓΣΠ θα είναι την παρουσία του Καρλάο στο αρχικό σχήμα. Αυτή την ώρα φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος θα σφίξει τα δόντια και θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα .

Το πλάνο του Γερμανού τεχνικού θα είναι το ακόλουθο Χιώτης Σέρτζιο και Ρίισε και στο κέντρο της άμυνας τους Καρλάο και Χριστοφίδη Μοράις-Λάνιγκ  Γκόμες  Ντε Βινσέντι , Χαραλαμπίδης και Σέρινταν.

Αν κριθεί ότι ο Καρλάο δεν είναι σε θέση να πάρει βασικού θα γίνουν άλλες επιλογές με πιθανή τη μετατόπιση του Μοράις στην άμυνα ή την χρησιμοποίηση του Αντωνιάδη.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE