Έτοιμοι όλοι για το διπλό τίτλου

Έτοιμοι όλοι για το διπλό τίτλου

Έτοιμοι είναι σε λίγο οι γαλάζιοι να αναχωρήσουν από το ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσαν από χθες και αφού δέχθηκαν το ψυχολογικό ντοπάρισμα από τους φίλους της ομάδας ψες είναι όλοι έτοιμοι για το διπλό τίτλου στο ΓΣΠ

Ο Ιοαν Αντονε αυτό που έχει στο μυαλό του είναι να βαλει στο αρχικό σχήμα τον Ροσα που θα δώσει μεγάλη δύναμη μεσοεπιθετικά στον Απόλλωνα . Αυτό που θέλει είναι η μπάλα να μεταφέρετε γρηγορά στην επίθεση και ο νεαρός μπορεί να το κάνει.

Οι πρώτοι έντεκα που έχει στο μυαλό του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι Βάλε Ουόν και Μερκή,Νούνο Λόπες και Στυλιανού, Μεριεμ ,  Χαμπτανί ,  Σανγκόι, Παπουλής και Γκιέ θα συνθέσουν την τριάδα στην επίθεση και ο Ροσα αυτός που θα βρεθεί πίσω τους

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE