ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε και το όχημα του «άρπαξε» φωτιά - Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο οδηγός

ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε και το όχημα του «άρπαξε» φωτιά - Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο οδηγός

Προσπάθησε να σβήσει την φωτιά και κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 07.56 το πρωί της Παρασκευής (23/8) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα, ιδιωτικής εταιρείας το οποίο βρισκόταν σε κίνηση στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, παρά την έξοδο Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, Κονιά, Πάφος.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 08.15.

Το όχημα μάρκας IVECO VAN , υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να κατασβήσει την πυρκαγιά εισέπνευσε καπνούς και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος το οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη αντίδραση Οδυσσέα: «Δεν θα με φιμώσει ο Γενικός Εισαγγελέας – Με πολεμά με μένος νομίζει ότι θα εμφανιστεί ως “μεγαλόψυχος”»

Πρώτη αντίδραση Οδυσσέα: «Δεν θα με φιμώσει ο Γενικός Εισαγγελέας – Με πολεμά με μένος νομίζει ότι θα εμφανιστεί ως “μεγαλόψυχος”»

Με έντονη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, τοποθετείται για την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας να μην προχωρήσει σε ποινική δίωξη εναντίον του για την υπόθεση που σχετιζόταν με καταγγελία περί «καταφρόνησης δικαστηρίου».

BEST OF TOTHEMAONLINE