Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μιλάει για τα ψυχολογικά της προβλήματα και τη μοναξιά

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μιλάει για τα ψυχολογικά της προβλήματα και τη μοναξιά

Για τον αγώνα της με τα ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και το αίσθημα μοναξιάς μίλησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε μία σπαρακτική ανάρτησή της στο Instagram.

Η 37χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τους «ψεύτικους» ανθρώπους που έχει γύρω της και παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει ποιον μπορεί να εμπιστευτεί.

«Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους ανθρώπους που δεν χειροκροτούν όταν κερδίζετε» έγραψε.

Παράλληλα εξήγησε ότι τώρα πρόκειται να «αφήσει τους haters να την μισούν».

«Η ζωή στο Λος Άντζελες είναι ένα τέτοιο ταξίδι!!! Μπορεί να είσαι μόνος κατά περιόδους. Ποτέ δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς γιατί κάποιοι μπορεί να είναι ψεύτικοι. Έχω έναν πολύ μικρό κύκλο φίλων και απλά κάνω ό,τι με κάνει ευτυχισμένη!!!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου στον λόχο που υπηρετούσε στα Πολεμίδια, σκιαγραφεί το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Παππά – Αθανασίου, μέρος του οποίου φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE