Για τον Βαγγέλη: «Τον χτυπούσαν, έβλεπα τις μελανιές στα χέρια του» (Βίντεο μαρτυρία)

Για τον Βαγγέλη: «Τον χτυπούσαν, έβλεπα τις μελανιές στα χέρια του» (Βίντεο μαρτυρία)

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Μια νέα συγκλονιστική μαρτυρία, που αποδεικνύει τα βασανιστήρια τα οποία είχε υποστεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ένας συμφοιτητής του άτυχου 20χρονου περιέγραψε τι συνέβαινε στα δωμάτια των Κρητικών ενώ αναφέρθηκε και στις ζημιές που είχαν προκαλέσει τα συγκεκριμένα άτομα. 

«Όταν ήμουν εγώ δεύτερο έτος, το παιδί ήταν στο πρώτο. Ήμουν στον δεύτερο όροφο, εκεί που ήταν και οι Κρητικοί. Το παιδί το χτυπούσαν, πολλά του κάνανε. Καθαρίσαμε ένα δωμάτιο που το είχαμε για αποθήκη για να πάει να μείνει εκεί ο Βαγγέλης, αλλά δεν ήθελε γιατί πίστευε ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Παράδειγμα, αν φύγω από το δωμάτιό σου, θα έχεις πρόβλημα γιατί θα αναρωτηθείς για ποιο λόγο έφυγα. Γι' αυτό δεν ήθελε να αλλάξει δωμάτιο. Μετά άλλαξε, πήγε στον κάτω όροφο. 

Τον κλείδωναν στην τουαλέτα, τον έβρεχαν με νερό εκεί μέσα. Τον χτυπούσαν γενικά στο δωμάτιο. Αυτό το πράγμα το είχαν αναφέρει νομίζω και στους καθηγητές, ότι τον είχαν πετάξει πάνω στη ντουλάπα, γιατί ακούστηκε το μπαμ και έκανε τρύπα η ντουλάπα. Άμα μπαίνατε στο δωμάτιο των Κρητικών, θα βλέπατε τρύπες στα ντουλάπια. Πολλές φορές είχε μελανιές στα χέρια, αυτές τις είχα δει και εγώ. Δεν αντιδρούσε καθόλου».

Και συνεχίζει: «Εμείς είπαμε τα πάντα στους καθηγητές, όλα τα ήξεραν. Γι' αυτό και αποφάσισαν τελευταία να του αλλάξουν δωμάτιο. Το παιδί από μόνο του δεν ήθελε να αλλάξει, με το ζόρι την πήγαμε. 

Είχαν κάνει αρκετές υλικές ζημιές . Έσπαγαν νιπτήρες, πόρτες, είχαν ξηλώσει ως και δέντρα του Δήμου. Είναι το στυλ των Κρητικών. Εμείς τους λέγαμε “Cosa” αυτούς. Είχε γίνει άλλη μία φασαρία με τους Κρητικούς. Είχαν ορμήσει δύο Κρητικοί σε ένα παιδί και τους είχε διώξει από τις εστίες, όχι από τη σχολή. Μετά όμως τους ξαναπήρε στην εστία. 

Γενικά ήταν πεσμένος ο Βαγγέλης, σαν να είχε κατάθλιψη. Χαρούμενο τον είδαμε μόνο τους τρεις, τέσσερις πρώτους μήνες».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE