ΕΛΛΑΔΑ: Σκύλος επιτέθηκε σε 11χρονο στην Εύβοια: «Καπνός» μετά την επίθεση η ιδιοκτήτριά του

ΕΛΛΑΔΑ: Σκύλος επιτέθηκε σε 11χρονο στην Εύβοια: «Καπνός» μετά την επίθεση η ιδιοκτήτριά του

Επίθεση από σκυλί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί δέχθηκε ένας 11χρονος στο Αχλάδι της Εύβοιας το βράδυ της Πέμπτης 22/8


Σύμφωνα με τη μητέρα του αγοριού που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το παιδί έχει τραυματιστεί στο χέρι και το πόδι. «Είμαστε τυχεροί που δεν μας το σκότωσε» πρόσθεσε μιλώντας στον ALPHA.

Όπως μεταδίδει το Πρώτο ΘΕΜΑ το σκυλί επιτέθηκε στο παιδί ενώ αυτό έκανε ποδήλατο με φίλους του στον παραλιακό δρόμο της περιοχής.

«Η ιδιοκτήτρια του σκυλιού το είχε πιο ελεύθερο με το λουρί. Μου είπε ο Νίκος (σ.σ. το όνομα του 11χρονου) ότι έπεσε στο σκυλί με το ποδήλατο και αυτό άρχισε να το δαγκώνει» είπε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η επίθεση ο πατέρας του αγοριού.

Ο 11χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και από εκεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας στο οποίο, σύμφωνα με τον πατέρα του, είπαν στους γονείς του ότι «με τέτοιες πληγές πρέπει να πας στο Παίδων».

Ο πατέρας του 11χρονου δηλώνει οργισμένος με τη συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας του σκύλου η οποία μετά την επίθεση «έφυγε από την Εύβοια αντί να έρθει να δει το παιδί πώς είναι».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE