Όπως και πέρσι έτσι και αυτή τη σεζόν ο λαχνός αγώνα με δώρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Όπως και πέρσι έτσι και αυτή τη σεζόν ο λαχνός αγώνα με δώρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου αναφέρει: 

«Από την Δευτέρα και σε κάθε εντός έδρας αγώνα θα κυκλοφορεί όπως και στην περσινή περίοδο στις εισόδους του γηπέδου ο «Λαχνός αγώνα»!!!

Στον πρώτο αγώνα της ομάδας μας ζητήστε τον λαχνό μας που θα διατίθεται προς 5€.

Ευχαριστούμε το κατάστημα Santa Maria Jewellery shop για την προσφορά του μεγάλου μας δώρου.

Η κλήρωση θα γίνει στο ημίχρονο του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας μπροστά από την κερκίδα μας από ένα ποδοσφαιριστή της ομάδας μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE