«Στοιχεία σύγκλισης» μεταξύ Μακρόν και Τραμπ για Ιράν, εμπόριο και φωτιές

«Στοιχεία σύγκλισης» μεταξύ Μακρόν και Τραμπ για Ιράν, εμπόριο και φωτιές

Οι πρόεδροι της Γαλλίας και των ΗΠΑ Εμανουέλ Μακρόν και Ντόναλντ Τραμπ είχαν το Σάββατο 24/8  κατά τη διάρκεια ενός κατ` ιδίαν γεύματος διάρκειας δύο ωρών "στοιχεία στα οποία συνέκλιναν" για τα μεγάλα θέματα της G7 όπως το εμπόριο, το Ιράν και  οι φωτιές στην περιοχή του Αμαζονίου, ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία. 

 
"Με το γεύμα αυτό, ο πρόεδρος Μακρόν "δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ένα  καλό επίπεδο σύγκλισης στους κόλπους της Ομάδας των Επτά λαμβάνοντας διασαφηνίσεις από τον Ντόναλντ Τραμπ για τα βασικά θέματα, "συμφωνίες και  ασυμφωνίες", διευκρίνισε το Ελιζέ πριν από την επίσημη έναρξη της συνόδου  κορυφής στο Μπιαρίτς.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE