Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
Του Στέλιου Στυλιανού
Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 23:30 το βράδυ, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονη από τη Λευκωσία, στην οδό Πέτρου Ηλιάδη στα Λατσιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 24χρονος.
Συνεπεία του δυστυχήματος, ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του 24χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του γύρω στις 02:50π.μ.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με κομμάτια της μοτοσικλέτας να βρίσκονται ακόμα και 20 μέτρα από το σημείο, ενώ όπως πληροφορούμαστε ο άτυχος 24χρονος Μπρουκ-Μαρκ Χριστοδούλου, δεν έφερε προστατευτικό κράνος.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις