Της Μαρίας Χαραλάμπους
Μόλις πριν από λίγο ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού άνδρας (17:32) , ο οποίος οδηγούσε το όχημα που κατέπεσε σε χαράδρα ενώ κινείτο στο δρόμο με κατεύθυνση την Λάνια.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ - ΝΕΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Νεκρός ο Κώστας Πέτρου – Αναζητείται ο οδηγός που ειδοποίησε -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Νωρίτερα και περίπου μισή ώρα προηγουμένως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο δημόσιο νοσηλευτήριο και η συνεπιβάτιδα του οχήματος.
Για την ώρα από την Αστυνομία δεν δίνονται επίσημα λεπτομέρειες για την κατάσταση των δυο προσώπων που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο.
Ο άνδρας είναι 76 ετών και η γυναίκα 80.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: «Από τα χειρότερα δυστυχήματα που έχω δει…» - Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών
Συγγενείς τους, βρίσκονται στη σκηνή φανερά προβληματισμένοι.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ – «Τον έβλεπα συχνά, πάνω-κάτω στο δρόμο… Δυστυχώς, κρατούν στο χέρι το χαρτί της κηδείας» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 15:45 κι αμέσως έσπευσαν στο σημείο μέλη της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι τελευταίοι ανέλαβαν το δύσκολο έργο του απεγκλωβισμού και ανάσυρσης των δυο προσώπων από τη χαράδρα.
![](https://www.tothemaonline.com/img/path/18c79540-8b09-42d6-8752-6ec824868c4b_pirosv2.jpg)
![](https://www.tothemaonline.com/img/path/fef41fc4-7284-4aa1-b027-43145046fdb5_pirosv1.jpg)