ΕΛΛΑΔΑ- ΤΡΟΧΑΙΟ: «Έσβησε» 16χρονος μπροστά στα μάτια της μητέρας του - Τραυματισμένος ο αδελφός του

ΕΛΛΑΔΑ- ΤΡΟΧΑΙΟ: «Έσβησε» 16χρονος μπροστά στα μάτια της μητέρας του - Τραυματισμένος ο αδελφός του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (25/8) στην οδό Εγνατία λίγο μετά τα διόδια της Μουσθένης στο ρεύμα προς Καβάλα.

Όπως αναφέρουν τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, από την πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 16χρονος επιβάτης του οχήματος, ενώ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας ο 18χρονος αδερφός του.

Ελαφρά τραυματισμένοι βγήκαν από το όχημα η 39χρονη οδηγός και μητέρα των παιδιών, καθώς και ένας ακόμα 36χρονος, επιβάτης του αυτοκινήτου.

Τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Καβάλας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE