ΕΛΛΑΔΑ: Μεγάλη επιχείρηση της Aστυνομίας σε τέσσερα υπό κατάληψη κτήρια στα Εξάρχεια

ΕΛΛΑΔΑ: Μεγάλη επιχείρηση της Aστυνομίας σε τέσσερα υπό κατάληψη κτήρια στα Εξάρχεια

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας 26/8 μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε τέσσερα κτήρια στην περιοχή των Εξαρχείων, που τελούν υπό κατάληψη εδώ και πολύ καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η επιχείρηση γίνεται σε κτήρια που είναι στην οδό Τρικούπη και Καλλιδρομίου. Στην επιχείρηση μετέχουν δεκάδες αστυνομικοί.

Περισσότερα από 100 άτομα, τα οποία στην πλειονότητά τους είναι πρόσφυγες και μετανάστες, έχουν εντοπιστεί έως τώρα κατά την αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων σε τέσσερα υπό κατάληψη κτήρια. Τα δύο από αυτά, όπου διέμεναν σχεδόν όλοι, ήταν στην οδό Σπύρου Τρικούπη.

Παράλληλα, σε άλλο κτήριο στην οδό Καλλιδρομίου βρέθηκαν τρία άτομα, ενώ το τέταρτο στην οδό Φωτήλα ήταν άδειο.

Σημειώνεται ότι παράλληλα με την επιχείρηση εκκένωσης των υπό κατάληψη κτηρίων, στην οποία συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί, διεξάγονται και έλεγχοι για ναρκωτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE