ΕΛΛΑΔΑ: Μεγάλη επιχείρηση της Aστυνομίας σε τέσσερα υπό κατάληψη κτήρια στα Εξάρχεια

ΕΛΛΑΔΑ: Μεγάλη επιχείρηση της Aστυνομίας σε τέσσερα υπό κατάληψη κτήρια στα Εξάρχεια

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας 26/8 μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε τέσσερα κτήρια στην περιοχή των Εξαρχείων, που τελούν υπό κατάληψη εδώ και πολύ καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η επιχείρηση γίνεται σε κτήρια που είναι στην οδό Τρικούπη και Καλλιδρομίου. Στην επιχείρηση μετέχουν δεκάδες αστυνομικοί.

Περισσότερα από 100 άτομα, τα οποία στην πλειονότητά τους είναι πρόσφυγες και μετανάστες, έχουν εντοπιστεί έως τώρα κατά την αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων σε τέσσερα υπό κατάληψη κτήρια. Τα δύο από αυτά, όπου διέμεναν σχεδόν όλοι, ήταν στην οδό Σπύρου Τρικούπη.

Παράλληλα, σε άλλο κτήριο στην οδό Καλλιδρομίου βρέθηκαν τρία άτομα, ενώ το τέταρτο στην οδό Φωτήλα ήταν άδειο.

Σημειώνεται ότι παράλληλα με την επιχείρηση εκκένωσης των υπό κατάληψη κτηρίων, στην οποία συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί, διεξάγονται και έλεγχοι για ναρκωτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE