Που ΛΑΘΕΨΕ ο Γιώργος Νικολάου…

Που ΛΑΘΕΨΕ ο Γιώργος Νικολάου…

Τον άφησε εκτεθειμένο το τηλεοπτικό ριπλέι, τον διαιτητή Γιώργο Νικολάου, στην φάση του «γκρεμίσματος» του Οκριασβίλι από τον Γκαζαριάν στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. 

Έπρεπε να δείξει την άσπρη βούλα, για λογαριασμό της Ανόρθωσης ο έμπειρος ρεφ.

Ξεκίνησε να δείχνει νωρίς κίτρινες κάρτες, αλλά από ένα σημείο και μετά στο πρώτο ημίχρονο στον πειθαρχικό έλεγχο δεν ήξερε πως να διαχειριστεί την κατάσταση.

Για ένα φάουλ του Μάρκο Αντάμοβιτς στο χώρο του κέντρου, αν εξαντλούσε την αυστηρότητα του, θα έβγαζε κόκκινη κάρτα στον Σέρβο χαφ της ΑΕΛ.

Και σε ένα φάουλ του Ντούρις, μερικά λεπτά νωρίτερα, ήταν στη δική του κρίση το… χρώμα της κάρτας. Εν τέλει… έδωσε κίτρινη στον Σλοβάκο φορ.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE