ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες από την νεκροτομή – Η αιτία θανάτου του άτυχου Κώστα Πέτρου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες  από την νεκροτομή – Η αιτία θανάτου του άτυχου Κώστα Πέτρου

Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες της Αστυνομίας, μετά τις εξετάσεις που είχαν διενεργήσει για τον τρόπο που σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, στον δρόμο προς την Λάνια, την Κυριακή (25/08).

Η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 71χρονου Κώστα Πέτρου, έχει ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 12:00 το πρωί της Δευτέρας (26/08) και κατέδειξε ότι οφείλεται σε αιφνίδιο θάνατο, αφού υπέστη έμφραγμα επί παλαιού εδάφους την ώρα που οδηγούσε το όχημα του.

Υπενθυμίζουμε, ότι σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, αναφέραμε ότι η Τροχαία Λεμεσού μετά από εξετάσεις στην σκηνή αλλά και μαρτυρίες που εξασφάλισε, διαπίστωσε ότι ο οδηγός είχε χάσει τις αισθήσεις του πριν καταλήξει το όχημα του στον γκρεμό.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 15:45 (25/08), ενώ συνεπιβάτης βρισκόταν η 84χρονη σύζυγος του άτυχου 71χρονου, η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Η 84χρονη υπέστη κάταγμα στέρνου και νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα σε σοβαρή κατάσταση.

Γεωργία Παππούτα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική Διασύνδεση, Βασιλικό και ΑΤΑ: Η Κυβέρνηση δοκιμάζεται στη διαφάνεια και την αξιοπιστία

Ηλεκτρική Διασύνδεση, Βασιλικό και ΑΤΑ: Η Κυβέρνηση δοκιμάζεται στη διαφάνεια και την αξιοπιστία

Σε μια κρίσιμη πολιτική συγκυρία για την Κυπριακή Δημοκρατία, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, προέβη σε δηλώσεις που φωτίζουν τρεις παράλληλες και ιδιαίτερα ευαίσθητες υποθέσεις: Την υπόθεση της ηλεκτρικής διασύνδεσης με την Ελλάδα, το έργο στο Βασιλικό και την επερχόμενη παναπεργία για την ΑΤΑ. Πίσω από τις επίσημες τοποθετήσεις, όμως, αναδεικνύονται ερωτήματα για την πραγματική πολιτική βούληση, τη διοικητική επάρκεια και την αξιοπιστία των θεσμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE