Έκπληξη Αντόνε με Γουίλερ

Έκπληξη Αντόνε με Γουίλερ

Μια έκπληξη επιφύλαξε ο Ιοάν Αντόνε με την ενδεκάδα με την οποία παρατάσσεται ο Απόλλωνας στο μεγάλο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Ο νεαρός Χρήστος Γουίλερ θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας και έμεινε στον πάγκο ο Νούνο Λόπες ο οποίος έχει πόνο στο δόντι και προτιμήθηκε να μην χρησιμοποιηθεί. Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας ήταν αναμενόμενες οι επιλογές και οι άλλοι δέκα είναι οι Βάλε, Στυλιανού, Ουόν, Μερκής, Χαμτανί, Στογιάνοβιτς, Μεριέμ, Παπουλής, Σανγκόι και Γκιέ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE