Έφυγε από τη ζωή 38χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής στη Βρετανία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έφυγε από τη ζωή 38χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής στη Βρετανία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον χαμό του 38χρονου Κύπριου ποδοσφαιριστή Cosi Μιχαήλ, θρηνεί η κυπριακή παροικία στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την “Παροικιακή” ο Μιχαήλ, απεβίωσε το βράδυ της Κυριακής 25/08, ενώ έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο άτυχος Μιχαήλ, αγωνίστηκε στην ποδοσφαιρική ομάδα Brotherhood στο KOPA League και επίσης αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα βετεράνων στο Barnet League

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν ένας από τους πιο καλούς, ευγενικούς και αυθεντικούς ανθρώπους που θα μπορούσε κανείς να γνωρίσει, ενώ τονίζεται πως αγαπούσε την ομάδα του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE