Έφυγε από τη ζωή 38χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής στη Βρετανία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έφυγε από τη ζωή 38χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής στη Βρετανία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον χαμό του 38χρονου Κύπριου ποδοσφαιριστή Cosi Μιχαήλ, θρηνεί η κυπριακή παροικία στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την “Παροικιακή” ο Μιχαήλ, απεβίωσε το βράδυ της Κυριακής 25/08, ενώ έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο άτυχος Μιχαήλ, αγωνίστηκε στην ποδοσφαιρική ομάδα Brotherhood στο KOPA League και επίσης αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα βετεράνων στο Barnet League

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν ένας από τους πιο καλούς, ευγενικούς και αυθεντικούς ανθρώπους που θα μπορούσε κανείς να γνωρίσει, ενώ τονίζεται πως αγαπούσε την ομάδα του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE