Τραυματισμός και ανησυχία για Λάνιγκ

Τραυματισμός και ανησυχία για Λάνιγκ

Στη φάση του 27΄που κέρδισε το πέναλτι ο Απόλλωνας τραυματίστηκε ο Λάνιγκ και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο ντέρμπι.

Ο Γερμανός μέσος είχε έντονους πόνους και αφού τον εξέτασε το ιατρικό τιμ του ΑΠΟΕΛ έκανε νόημα στον πάγκο να γίνει αλλαγή. Ο Λάνιγκ δεν επέστρεψε στο γήπεδο και λίγα λεπτά αργότερα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Αρτυματάς. Για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Λάνιγκ θα δείξουν οι ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες θα περάσει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE