ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Όχημα πολυτελείας τυλίχθηκε στις φλόγες - Εξετάζει και η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Όχημα πολυτελείας τυλίχθηκε στις φλόγες - Εξετάζει και η Αστυνομία

Τα ξημερώματα της Τρίτης (27/8) όχημα πολυτελείας τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ήταν σταθμευμένο σε δρόμο στο χωριό Εργάτες. 

Η ώρα 03.56 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Lexus το οποίο ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην οδό Αγίου Επίκτητου του χωριού Εργάτες.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.19.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν την Τρίτη (27/8) σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Ξεκίνησε στις 12.10 στη Γενεύη, η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενόψει της έναρξης των εργασιών της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για το Κυπριακό, με δείπνο που θα παραθέσει το βράδυ της Δευτέρας ΓΓ των ΗΕ προς τις αντιπροσωπείες των μερών που συμμετέχουν στη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE