ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κηδεύεται ο άτυχος Σάββας Χαραλάμπους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κηδεύεται ο άτυχος Σάββας Χαραλάμπους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο Σάββας Χαραλάμπους από το Άρσος, ο οποίος απεβίωσε έπειτα από το φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/8) στον κύριο δρόμο Καντού – Σουνίου.

Ο άτυχος 74χρονος κηδεύεται στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης 27/8 από τον ιερό ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον ΠΑΣΥΚΑΦ και τον Σύνδεσμο «Ανοικτή Αγκαλιά».

Θυμίζουμε ότι ο άτυχος Χαραλάμπους, έχασε τη ζωή του μετά το  τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 8.45 το βράδυ του Σαββάτου (24/8) στον κύριο δρόμο Καντού – Σουνίου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τέσσερα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους διαδοχικά και βίαια. 

Από τη σύγκρουση, το πρώτο αυτοκίνητο περιστράφηκε και ακινητοποιήθηκε στο δρόμο, το δεύτερο ακινητοποιήθηκε σε χαντάκι βάθους ενός περίπου μέτρου, αφού προηγουμένως ανατράπηκε, ενώ τα αυτοκίνητα τρία και τέσσερα ακινητοποιήθηκαν στο παγκέτο του δρόμου.

Επίσης, πέμπτο διερχόμενο αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με ένα εκ των πιο πάνω οχημάτων, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί επίσης στον δρόμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

Ανεξέλεγκτη είναι η παραβατικότητα σε ορισμένες περιοχές της Κύπρου, αφού νεαροί κάνουν ζημιές, προκαλώντας τον φόβο και τον πανικό των πολιτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE