Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη διάρρηξη στο Γυμνάσιο Βεργίνας- Έβαλαν φωτιά σε ιατρικά αρχεία

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη διάρρηξη στο Γυμνάσιο Βεργίνας- Έβαλαν φωτιά σε ιατρικά αρχεία

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό των δραστών που το βράδυ της Δευτέρας 26/8 διέρρηξαν αίθουσα στο Γυμνάσιο Βεργίνας στη Λάρνακα και έβαλαν φωτιά σε ιατρικά αρχεία μαθητών.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 22.10 το βράδυ λήφθηκε τηλεφώνημα από άνδρες ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης του Γυμνασίου Βεργίνας στη Λάρνακα ότι υπήρχε πυρκαγιά σε αίθουσα του σχολείου που χρησιμοποιείτο ως ιατρείο.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο στελεχωμένα οχήματα και 15 λεπτά αργότερα κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.
 
Επί τόπου μετέβησαν και άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας οι οποίοι άρχισαν έρευνες και εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι διέρρηξαν την αίθουσα και αφού τοποθέτησαν σε κάλαθο ιατρικά αρχεία των μαθητών τους έβαλαν φωτιά.
 
Από την πυρκαγιά καταστράφηκε μέρος του ξύλινου ερμαριού ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε η τοιχοποιία της αίθουσας.
 
Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα και η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες προς εντοπισμό των ατόμων που διέρρηξαν την αίθουσα και έβαλαν τη φωτιά.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE