Σκόραρε και έδωσε την εκτός έδρας νίκη από την άσπρη βούλα ο Μιτρέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκόραρε και έδωσε την εκτός έδρας νίκη από την άσπρη βούλα ο Μιτρέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την άσπρη βούλα του σημείου του πέναλτι σκόραρε ο πρώην αμυντικός Δόξας Κατωκοπιάς και ΑΕΛ, Μπογκτάν Μιτρέα.

Το περασμένο Σάββατο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μιτρέα έδωσε την εκτός έδρας νίκη στην ομάδα του, Σπάρτακ Τρνάβα, επί της Ρουζόμπεροκ.

Προς τα τελικά στάδια της αναμέτρησης η γηπεδούχος σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

Με το πέρας της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σλοβακίας, η ομάδα του Μπογκτάν Μιτρέα, Σπάρτακ Τρνάβα, είναι στην 5η θέση με 10 βαθμούς, 6 λιγότερους από τους πρωτοπόρους Σλόβαν Μπρατισλάβας και Ζίλινα.

Δείτε το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μιτρέα στο 0:23 / 2:19 του πιο κάτω βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE