ΑΓ. ΝΑΠΑ – ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Συνελήφθη η «πέτρα του σκανδάλου» - Χειροπέδες και σε δύο νεαρούς

ΑΓ. ΝΑΠΑ – ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Συνελήφθη η «πέτρα του σκανδάλου» - Χειροπέδες και σε δύο νεαρούς

Στην σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία στην Αγ. Νάπα, για το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (27/8) μεταξύ δύο παρεών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 20 και 26 ετών αντίστοιχα, ενώ χειροπέδες φόρεσε και 21χρονη γυναίκα.

Ο 26χρονος ήταν ανάμεσα στους τραυματίες.

Πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι η 21χρονη που συνελήφθη, είναι η γυναίκα που φέρεται να ενοχλήθηκε από πρόσωπο και ήταν ο λόγος που ξεκίνησε ο καυγάς, ο οποίος κατέληξε σε μαχαιρώματα.

Η 21χρονη Βρετανή, φέρεται να κτύπησε πρώτα άνδρα από το Καμερούν, όταν ο δεύτερος την ενόχλησε και στην συνέχεια προκλήθηκε η συμπλοκή.

Θυμίζουμε ότι στην υπόθεση είχαν εμπλοκή 8 άτομα.

Από την συμπλοκή, τραυματίστηκε σοβαρά 26χρονος στην κοιλιακή χώρα από μαχαίρι και χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Μ.Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.