ΑΓ. ΝΑΠΑ – ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Συνελήφθη η «πέτρα του σκανδάλου» - Χειροπέδες και σε δύο νεαρούς

ΑΓ. ΝΑΠΑ – ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Συνελήφθη η «πέτρα του σκανδάλου» - Χειροπέδες και σε δύο νεαρούς

Στην σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία στην Αγ. Νάπα, για το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (27/8) μεταξύ δύο παρεών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 20 και 26 ετών αντίστοιχα, ενώ χειροπέδες φόρεσε και 21χρονη γυναίκα.

Ο 26χρονος ήταν ανάμεσα στους τραυματίες.

Πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι η 21χρονη που συνελήφθη, είναι η γυναίκα που φέρεται να ενοχλήθηκε από πρόσωπο και ήταν ο λόγος που ξεκίνησε ο καυγάς, ο οποίος κατέληξε σε μαχαιρώματα.

Η 21χρονη Βρετανή, φέρεται να κτύπησε πρώτα άνδρα από το Καμερούν, όταν ο δεύτερος την ενόχλησε και στην συνέχεια προκλήθηκε η συμπλοκή.

Θυμίζουμε ότι στην υπόθεση είχαν εμπλοκή 8 άτομα.

Από την συμπλοκή, τραυματίστηκε σοβαρά 26χρονος στην κοιλιακή χώρα από μαχαίρι και χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Μ.Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.