Να ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΕΙ το ζητούμενο στην Ομόνοια – Βαθμολογία ομίλου και πρόγραμμα φινάλε

Να ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΕΙ το ζητούμενο στην Ομόνοια – Βαθμολογία ομίλου και πρόγραμμα φινάλε

Δεύτερη αγωνιστική σήμερα στον τέταρτο όμιλο της προκριματικής φάσης όπου συμμετέχει η Ομόνοια Λευκωσίας για τη διοργάνωση UEFA Futsal Champions League 2019-2020.

Η πρωταθλήτρια μας μετά το νικηφόρο 8-2 της Τρίτης επί της Gazi Üniversitesi SK Τουρκίας, κυνηγά δεύτερη νίκη απέναντι στην Vaengir Jupiters Ισλανδίας, που στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 8-0 από την SK Pinerola.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 19:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

Νωρίτερα σήμερα (16:30) θα διεξαχθεί ο αγώνας SK Pinerola Bratislava (Σλοβακία) – Gazi Üniversitesi SK.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

1. SK Pinerola Bratislava 8-0 3
2. Ομόνοια Λευκωσίας 8-2 3
3. Gazi Üniversitesi SK 2-8 0
4. Vaengir Jupiters 0-8 0

Στο φινάλε της 30ης Αυγούστου θα διεξαχθούν οι αγώνες Ομόνοια – SK Pinerola Bratislava (19:00) και Vaengir Jupiters – Gazi Üniversitesi SK (16:30).

Η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο θα συνεχίσει στο main round και οι αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 8-13 Οκτωβρίου στην Κροατία.

Πηγή: www.cfa.com.cy
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE