Συνάντηση Αναστασιάδη - Διαματάρη : «Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία, στην αγαπημένη μου Κύπρο»

Συνάντηση Αναστασιάδη - Διαματάρη : «Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία, στην αγαπημένη μου Κύπρο»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, αρμόδιο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, κ. Αντώνη Διαματάρη.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Διαματάρης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «είναι μεγάλη μου τιμή και βαθιά με συγκίνησε το ότι βρίσκομαι στην Κύπρο ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης και ,συγκεκριμένα, του Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είχαμε μια αρκετά μακρά συνάντηση με τον Πρόεδρο, τον οποίον γνωρίζω από παλιά και εκτιμώ ιδιαίτερα, και με τον οποίον συζήτησα θέματα που έχουν σχέση με το Κυπριακό, αλλά και με την ομογένεια στην Αμερική και στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι πάντα χαρά και τιμή να συνομιλεί κανείς με τον Νίκο Αναστασιάδη.

Θέλω, επίσης, να εκφράσω τη χαρά μου για την πολύ στενή, αδελφική συνεργασία με τον Επίτροπο Προεδρίας, φίλο κ. Φώτη Φωτίου και θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση, στην υπηρεσία όλου του Ελληνισμού ασφαλώς, αλλά οπωσδήποτε έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία, στην αγαπημένη μου Κύπρο».

πηγή:΅ΓΤΠ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.