ΑΓ. ΝΑΠΑ: Έβγαλε την νύχτα στο Τμήμα 22χρονος - Κατανάλωσε 'κοκτέιλ' ουσιών

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Έβγαλε την νύχτα στο Τμήμα 22χρονος - Κατανάλωσε 'κοκτέιλ' ουσιών

Υπόθεση οδήγησης οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και υπό την επήρεια αλκοόλης διερευνάται εναντίον 22χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου.

Ο 22χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Γεωργίου, στην Αγία Νάπα λίγο πριν τις 2.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/8), όταν μέλη της Αστυνομίας τον κάλεσαν να σταματήσει το όχημα του για τροχονομικό έλεγχο.

Ο 22χρονος οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και συνέχισε την πορεία του, για να ανακοπεί αμέσως από τα μέλη της Αστυνομίας.

Ακολούθως υποβλήθηκε σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης με τελική ένδειξη 56μg%ml αντί 9mg που είναι το επιτρεπόμενο από τον Νόμο ανώτατο όριο.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 22χρονου για αυτόφωρα αδικήματα και τον μετέφεραν με το όχημα του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό.

Εκεί υποβλήθηκε σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών με θετικό, προκαταρκτικά, αποτέλεσμα.

Ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος γύρω στις 5.00 το πρωί της Τετάρτης (28/8), αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα υπό εξέταση αδικήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE