Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 10 μηνών οι καταθέσεις τον Ιούλιο - Νέο χαμηλό επίπεδο για τα δάνεια

Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 10 μηνών οι καταθέσεις τον Ιούλιο - Νέο χαμηλό επίπεδο για τα δάνεια

Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 10 μηνών ανήλθαν οι καταθέσεις τον Ιούλιο του 2019, ενώ σε νέο χαμηλό επίπεδο υποχωρούν τα συνολικά δάνεια, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τετάρτη η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, οι συνολικές καταθέσεις τον Ιούλιο του 2019 παρουσίασαν καθαρή αύξηση €201,9 εκ., σε σύγκριση με καθαρή αύξηση €46,0 εκ. τον Ιούνιο 2019. Το υπόλοιπο των καταθέσεων τον Ιούλιο 2019 έφθασε στα €48,5 δισεκατομμύρια, στο υψηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής έφθασε στο 2,1%, σε σύγκριση με 3,3% τον Ιούνιο 2019.

Εξάλλου, τα συνολικά δάνεια τον Ιούλιο 2019 παρουσίασαν καθαρή μείωση €3,9 εκ., σε σύγκριση με καθαρή αύξηση €128,9 εκ. τον Ιούνιο 2019. Το υπόλοιπο των συνολικών δανείων τον Ιούλιο 2019 έφθασε στα €34,1 δισ., που αποτελεί νέο ιστορικό χαμηλό επίπεδο, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία από την ΚΤ.

Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής έφθασε στο -2,2%, σε σύγκριση με -2,3% τον Ιούνιο 2019.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE