Η Ευριδίκη παντρεύεται για τρίτη φορά – Τα έσπασαν με τις φίλες της στο τελευταίο εργένικο πάρτι

Η Ευριδίκη παντρεύεται για τρίτη φορά – Τα έσπασαν με τις φίλες της στο τελευταίο εργένικο πάρτι

Η Κύπρια τραγουδίστρια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά, στις 31 Αυγούστου και όπως έγινε γνωστό η έκπληξη στους καλεσμένους θα είναι ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Η Ευρυδίκη μαζί με τους φίλους της έκανε το τελευταίο εργένικο πάρτι όπως συνηθίζεται πριν τον γάμο, σε μπαρ του Κεραμεικού.

Ανάμεσά τους και ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος θα είναι και ο δημιουργός του νυφικού. 

Η Ευρυδίκη φορούσε ένα λευκό, μακρύ φόρεμα ενώ είχε λουλούδια στα μαλλιά.

Όλοι φορούσαν λευκά και είχαν φούξια κορδέλες, βραχιόλια, καπελάκια, μπαλόνια και άλλα εορταστικά για την περίσταση.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες παρακάτω:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE