Η Ευριδίκη παντρεύεται για τρίτη φορά – Τα έσπασαν με τις φίλες της στο τελευταίο εργένικο πάρτι

Η Ευριδίκη παντρεύεται για τρίτη φορά – Τα έσπασαν με τις φίλες της στο τελευταίο εργένικο πάρτι

Η Κύπρια τραγουδίστρια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά, στις 31 Αυγούστου και όπως έγινε γνωστό η έκπληξη στους καλεσμένους θα είναι ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Η Ευρυδίκη μαζί με τους φίλους της έκανε το τελευταίο εργένικο πάρτι όπως συνηθίζεται πριν τον γάμο, σε μπαρ του Κεραμεικού.

Ανάμεσά τους και ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος θα είναι και ο δημιουργός του νυφικού. 

Η Ευρυδίκη φορούσε ένα λευκό, μακρύ φόρεμα ενώ είχε λουλούδια στα μαλλιά.

Όλοι φορούσαν λευκά και είχαν φούξια κορδέλες, βραχιόλια, καπελάκια, μπαλόνια και άλλα εορταστικά για την περίσταση.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες παρακάτω:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.