Μακελειό με 23 νεκρούς σε κλάμπ- Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ

Μακελειό με 23 νεκρούς  σε κλάμπ- Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι -οκτώ γυναίκες και 15 άνδρες -σκοτώθηκαν και 13 ακόμη τραυματίστηκαν σοβαρά από την επίθεση αγνώστων με βόμβες μολότοφ σε νυχτερινό κέντρο στο Μεξικό.

Η επίθεση έγινε στο κλαμπ Caballo Blanco στην παραθαλάσσια πόλη Κοατζακοάλκος στον Κόλπο του Μεξικό

Στις εικόνες που ανέβασαν τοπικά ΜΜΕ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται κατεστραμμένο από τη φωτιά το εσωτερικό του κλαμπ Caballo Blanco στην παραθαλάσσια πόλη Κοατζακοάλκος στον Κόλπο του Μεξικό.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι μια ομάδα ενόπλων άνοιξε πυρ μέσα στο στριπτιζάδικο προτού πετάξουν τις βόμβες μολότοφ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE