Σε ανοιχτή γραμμή με το «τριφύλλι» ξένος στόπερ

Σε ανοιχτή γραμμή με το «τριφύλλι» ξένος στόπερ

Το «τριφύλλι» κινείται για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και το sdna.gr, γράφει για μια μυστική άφιξη στα ιδιαίτερα διαμερίσματα των «πρασίνων».

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ενίσχυση στα μετόπισθεν αποτελεί βασική προτεραιότητα για τους «πράσινους» κι ενώ οδεύουμε προς το φινάλε του καλοκαιρινού παζαριού.

Η απόκτηση ενός ικανού στόπερ ο οποίος θα ΄χει την ικανότητα να…καθαρίζει φάσεις τόσο χαμηλά, όσο και στον αέρα και συγχρόνως να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω είναι το (μεταγραφικό) ζητούμενο για τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα.

Μάλιστα αν έχει την δυνατότητα να παίζει με την ίδια ευχέρεια κι ως κόφτης, τότε ακόμα καλύτερα, δεδομένου πως δεν περισσεύουν χρήματα για δύο ξεχωριστές προσθήκες στο ρόστερ.

Και για να περάσουμε στο… ζουμί του ρεπορτάζ, κατά μία πληροφορία του SDNA, ξένος στόπερ ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους «πράσινους» το τελευταίο διάστημα, αναμένεται (κάτω από απόλυτη μυστικότητα) ακόμα και την Τετάρτη (28/8) στην Αθήνα για τις τελικές και κατ΄ιδίαν συζητήσεις σχετικά με την προοπτική της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Μην ξεχνάμε πως στο «τριφύλλι» συνηθίζουν και έχουν αποδείξει πως διαθέτουν τον τρόπο να φέρνουν παίκτες (για ξενάγηση και συζητήσεις) στην Αθήνα κάτω απ΄την…μύτη όλων.

Μένει να φανεί στην προκειμένη περίπτωση, κατά πόσον η συγκεκριμένη πληροφορία περί άφιξης ξένου κεντρικού αμυντικού την Τετάρτη (28/8) στην Αθήνα θα επιβεβαιωθεί ή όχι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE