Ο Βασίλης και η Αγγέλα

Ο Βασίλης και η Αγγέλα

Έγιναν λάθη από τη διαιτησία του ντέρμπι κορυφής και στο ΑΠΟΕΛ φωνάζουν και τα έχουν τόσο με τον Βασίλη Δημητρίου, όσο και με την Αγγέλα Κυριάκου.

Σοβαρό λάθος από τον διαιτητή η απόφαση του να μην αποβάλει τον Σανγκόι που έκανε πρώτα φάουλ για κίτρινη κάρτα και μετά έσπρωξε πιάνοντας από το πρόσωπο τον Χιώτη, αλλά και ο μη καταλογισμός πέναλτι σε χέρι του Μερκή.

Δύσκολη η φάση του ακυρωθέντος γκολ του Σέρινταν για την Αγγέλα Κυριάκου που φαίνεται όπως από τον τηλεοπτικό φακό ότι ο Ιρλανδός γίνεται αποδέκτης της μπάλας από αντίπαλο. Αρχικά είναι πιο μπροστά στη σέντρα του Σέρτζιο όμως δεν επηρεάζει τη φάση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE