Πετρίδης: «Πονοκεφάλιασα από τον κόσμο – Μόνο περηφάνια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πετρίδης: «Πονοκεφάλιασα από τον κόσμο – Μόνο περηφάνια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στους απεσταλμένους των Κυπριακών ΜΜΕ έκανε ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Άγιαξ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», όπου η Ολλανδική ομάδα επικράτησε με 2-0 και προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» συνεχίζουν το ταξίδι τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ανάμεσα σε άλλα, ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του «Αίαντα», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πονοκεφάλιασε, ενώ τόνισε ότι παρά τον αποκλεισμό, νιώθουν περήφανοι για τη φετινή πορεία της Λευκωσιάτικης ομάδας στα προκριματικά, αλλά και για το γεγονός πως κοίταξε στα μάτια την πανίσχυρη Ολλανδική ομάδα.

Δείτε όλα όσα είπε, στο πιο κάτω βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE