ΚΥΠΡΟΣ: Έκανε το σπίτι του σουπερμάρκετ – Στο κελί 24χρονος

ΚΥΠΡΟΣ: Έκανε το σπίτι του σουπερμάρκετ – Στο κελί 24χρονος

Στη σύλληψη 24χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κατοχής κλοπιμαίας περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από αξιολόγηση πληροφορίας από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, ερευνήθηκε η  κατοικία του 24χρονου που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου .

Στο πλαίσιο της έρευνας η Αστυνομία εντόπισε περιουσία για την οποία ο 24χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή της.

Συγκεκριμένα στην κατοικία του νεαρού η Αστυνομία εντόπισε μεγάλη ποσότητα οινοπνευματωδών ποτών και ειδών σούπερ μάρκετ, όπως κρέμες, σαμπουάν, καλλυντικά και λοιπά.

Η Αστυνομία εκτιμά πως τα ανευρεθέντα είναι προϊόν κλαπείσας περιουσίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπλόκο στις διαπραγματεύσεις βάζει η τ/κ πλευρά – Μόνο με αποδοχή «κυριαρχικής ισότητας» - Για μια εβδομάδα στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Μπλόκο στις διαπραγματεύσεις βάζει η τ/κ πλευρά – Μόνο με αποδοχή «κυριαρχικής ισότητας» - Για μια εβδομάδα στην Κύπρο, η Ολγκίν

Όλο και «χαλάει η ατμόσφαιρα» αλλά και οι προσδοκίες που εκφράζονται κατά διαστήματα από την πλευρά της Λευκωσίας, για τα επόμενα βήματα στο κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE