ΠΑΦΟΣ: Τους σταμάτησε και ανέσυρε όπλο – Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

ΠΑΦΟΣ: Τους σταμάτησε και ανέσυρε όπλο – Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Τους σταμάτησε ενώ οδηγούσαν και στη συνέχεια ανέσυρε όπλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία έγινε καταγγελία από δυο πρόσωπα γύρω στις 20:45 το βράδυ της Τετάρτης 28/08 πως 57χρονος άνδρας τους απείλησε με κυνηγετικό όπλο στο χωριό Σταυροκόνου της Πάφου.

Σύμφωνα με την καταγγελία τα δυο πρόσωπα κινούνταν με το όχημά τους στο χωριό και σε κάποια στιγμή ο 57χρονος εξήλθε από την οικία του σταματώντας το αυτοκίνητό τους.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία ο άνδρας τους ρώτησε με έντονο ύψος που πάνε και εάν έχουν άδεια οδηγού, με τα δυο πρόσωπα να απαντούν πως δεν είναι δική του υπόθεση το που πάνε.

Τότε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο άνδρας ανέσυρε κυνηγετικό όπλο προτάσσοντας το προς το μέρος τους και απειλώντας τους.

Η όλη υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 57χρονο άνδρα, ενώ κατασχέθηκαν και δυο κυνηγετικά όπλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστήσει σαφές στην Άγκυρα ότι «οι ευρωτουρκικές σχέσεις μπορούν να εξεταστούν μέσα από μια θετική προσέγγιση μόνο μέσα από εξελίξεις στο Κυπριακό» τονίζει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική».

BEST OF TOTHEMAONLINE