ΦΩΤΙΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ασθενοφόρα στο σημείο της πυρκαγιάς – Γεμάτος θραύσματα ο δρόμος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΙΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ασθενοφόρα στο σημείο της πυρκαγιάς – Γεμάτος θραύσματα ο δρόμος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο της φωτιάς που ξέσπασε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης 29/08 στον Στρόβολο.

Της Γεωργίας Παππούτα

Συγκεκριμένα, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε σε εργοστάσιο κατασκευή, προμήθειας και συντήρησης γεννητριών, το πρωί της Πέμπτης 29/08 στην βιομηχανική περιοχή Στροβόλου, σημειώθηκαν εκρήξεις στο εσωτερικό του εργοστασίου.

Αποτέλεσμα των εκρήξεων ήταν να γεμίσει το οδόστρωμα στα φώτα του πρώην Ορφανίδη και πέριξ της φωτιάς με θραύσματα.

Στο σημείο της φωτιάς έσπευσαν ασθενοφόρα, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για ύπαρξη τραυματία, ενώ άτομα δέχονται τις Πρώτες Βοήθειες από τα πληρώματα των ασθενοφόρων που είναι στη σκηνή.

Πέραν τούτου, η Αστυνομία με ανακοίνωσή της αναφέρει πως ο δρόμος στην οδό Σπύρου Κυπριανού στο Στρόβολο προς τον Κυκλικό Κόμβο Καλαμών, έχει ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».