ΦΩΤΙΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ασθενοφόρα στο σημείο της πυρκαγιάς – Γεμάτος θραύσματα ο δρόμος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΙΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ασθενοφόρα στο σημείο της πυρκαγιάς – Γεμάτος θραύσματα ο δρόμος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο της φωτιάς που ξέσπασε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης 29/08 στον Στρόβολο.

Της Γεωργίας Παππούτα

Συγκεκριμένα, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε σε εργοστάσιο κατασκευή, προμήθειας και συντήρησης γεννητριών, το πρωί της Πέμπτης 29/08 στην βιομηχανική περιοχή Στροβόλου, σημειώθηκαν εκρήξεις στο εσωτερικό του εργοστασίου.

Αποτέλεσμα των εκρήξεων ήταν να γεμίσει το οδόστρωμα στα φώτα του πρώην Ορφανίδη και πέριξ της φωτιάς με θραύσματα.

Στο σημείο της φωτιάς έσπευσαν ασθενοφόρα, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για ύπαρξη τραυματία, ενώ άτομα δέχονται τις Πρώτες Βοήθειες από τα πληρώματα των ασθενοφόρων που είναι στη σκηνή.

Πέραν τούτου, η Αστυνομία με ανακοίνωσή της αναφέρει πως ο δρόμος στην οδό Σπύρου Κυπριανού στο Στρόβολο προς τον Κυκλικό Κόμβο Καλαμών, έχει ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE