ΦΩΤΙΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ασθενοφόρα στο σημείο της πυρκαγιάς – Γεμάτος θραύσματα ο δρόμος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΙΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ασθενοφόρα στο σημείο της πυρκαγιάς – Γεμάτος θραύσματα ο δρόμος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο της φωτιάς που ξέσπασε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης 29/08 στον Στρόβολο.

Της Γεωργίας Παππούτα

Συγκεκριμένα, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε σε εργοστάσιο κατασκευή, προμήθειας και συντήρησης γεννητριών, το πρωί της Πέμπτης 29/08 στην βιομηχανική περιοχή Στροβόλου, σημειώθηκαν εκρήξεις στο εσωτερικό του εργοστασίου.

Αποτέλεσμα των εκρήξεων ήταν να γεμίσει το οδόστρωμα στα φώτα του πρώην Ορφανίδη και πέριξ της φωτιάς με θραύσματα.

Στο σημείο της φωτιάς έσπευσαν ασθενοφόρα, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για ύπαρξη τραυματία, ενώ άτομα δέχονται τις Πρώτες Βοήθειες από τα πληρώματα των ασθενοφόρων που είναι στη σκηνή.

Πέραν τούτου, η Αστυνομία με ανακοίνωσή της αναφέρει πως ο δρόμος στην οδό Σπύρου Κυπριανού στο Στρόβολο προς τον Κυκλικό Κόμβο Καλαμών, έχει ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE