Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στόχος αγνώστων έγινε τα ξημερώματα ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στον Εύοσμο.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4:00 το πρωί όταν επί της οδού Καραολή και Δημητρίου έκανε την εμφάνισή του, μία μικρή ομάδα δικύκλων.

Οι επιβαίνοντες σε αυτά άναψαν και έριξαν στον χώρο που στεγάζεται ο σύνδεσμος, ο οποίος ήταν κλειστός, βόμβες μολότοφ.

Τα γραφεία βρίσκονται στον πρώτο όροφο οικοδομής, ενώ ακριβώς από κάτω, στο ισόγειο, στεγάζεται καφετέρια η οποία ήταν κλειστή την ώρα της επίθεσης, αλλά υπέστη μικροφθορές από την προκληθείσα φωτιά.

Από την έκρηξή τους προκλήθηκαν μικροφθορές στην καφετέρια που βρίσκεται κάτω από τον σύνδεσμο, στην οδό Καραολή και Δημητρίου.

Στο σημείο επιχείρησαν και 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE