ΦΩΤΙΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Στην δημοσιότητα το όνομα του άτυχου 62χρονου

ΦΩΤΙΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Στην δημοσιότητα το όνομα του άτυχου 62χρονου

Στη δημοσιότητα το όνομα του αδικοχαμένου 62χρονου που έχασε την ζωή του από την φονική πυρκαγιά σε εργοστάσιο, στην βιομηχανική περιοχή Στροβόλου, το πρωί της Πέμπτης (29/09). 

Πρόκειται για τον Γιώργο Αθηνοδώρου, 62 ετών από την Δευτερά, ο οποίος όπως πληροφορούμαστε στην προσπάθεια οξυγονοκόλλησης στο εργοστάσιο όπου εγραζόταν, ξέσπασε φωτιά, αφού πλησίον υπήρχαν έυφλεκτα υλικά. 

Από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στην σκηνή, από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, διαπιστώθηκε ότι η σορός του άτυχου 62χρονου βρισκόταν σε κατάσταση πλήρους απανθράκωσης. 

Η σορός του άτυχου Γιώργου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο λίγο μετά το μεσημέρι (29/09). 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.