Απλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί

Απλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί

Ακόμα μια κάκιστη εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ που αυτή τη φορά έδεωσε την ευκαιρία στον πολύ καλό Πανθρακικό να πάρει τη νίκη με 3-1.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από σοβαρά διαιτητικά λάθη από τον Στυλιάρα, με το γκολ των φιλοξενούμενων να είναι οφσάιντ και το πέναλτι των γηπεδούχων αμφισβητούμενο.

Ο Ντιγκουίνι στο 7’ και ο Τζανής στο 43’ έδωσαν προβάδισμα 2-0 στον Πανθρακικό. Στο 63’ ο Παπαδόπουλος μείωσε για τον ΠΑΟΚ και τον επίλογο σρτον αγώνα έγραψε ο Ιγκόρ στο 79’ με πέναλτι.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης Κάσες (66΄ ΗΛιάδης), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ρομέου, Ντιγκινί (90΄+1 Χασομέρης), Τσουμάνης, Τζάνης (46΄ Ίγκορ), Ποτουρίδης

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Παπαγιαννόπουλος (46΄ Τζαβέλλας), Βίτορ, Νομπόα, Τζιόλης, Μακ (81΄ Κουλούρης), Γκολάσα (46΄ Περέιρα), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE