Απλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί

Απλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί

Ακόμα μια κάκιστη εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ που αυτή τη φορά έδεωσε την ευκαιρία στον πολύ καλό Πανθρακικό να πάρει τη νίκη με 3-1.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από σοβαρά διαιτητικά λάθη από τον Στυλιάρα, με το γκολ των φιλοξενούμενων να είναι οφσάιντ και το πέναλτι των γηπεδούχων αμφισβητούμενο.

Ο Ντιγκουίνι στο 7’ και ο Τζανής στο 43’ έδωσαν προβάδισμα 2-0 στον Πανθρακικό. Στο 63’ ο Παπαδόπουλος μείωσε για τον ΠΑΟΚ και τον επίλογο σρτον αγώνα έγραψε ο Ιγκόρ στο 79’ με πέναλτι.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης Κάσες (66΄ ΗΛιάδης), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ρομέου, Ντιγκινί (90΄+1 Χασομέρης), Τσουμάνης, Τζάνης (46΄ Ίγκορ), Ποτουρίδης

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Παπαγιαννόπουλος (46΄ Τζαβέλλας), Βίτορ, Νομπόα, Τζιόλης, Μακ (81΄ Κουλούρης), Γκολάσα (46΄ Περέιρα), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE