Στην 1η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Enoshima πέρασε ο Κοντίδης

Στην 1η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Enoshima πέρασε ο Κοντίδης

Στην πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Enoshima πέρασε ο Κύπριος ιστιοπλόος Παύλος Κοντίδης.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, εξαιρετικός ήταν σήμερα ο Παύλος Κοντίδης, με αποτέλεσμα να φέρει μια πρώτη, μια δεύτερη και μια πέμπτη θέση στις τρεις ιστιοδρομίες της ημέρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Enoshima και να περάσει στην πρώτη θέση με 10β.
 
Σήμερα έγιναν τρεις ιστιοδρομίες για να καλυφθεί το κενό που δημιούργησε η άπνοια της προηγούμενης ημέρας, που είχε ως συνέπεια την ακύρωση και των δύο προγραμματισμένων για χθες ιστιοδρομιών.
 
Δεύτερος με 19β είναι ο Κροάτης Tonci Stipanovic και τρίτος με 23β ο Γάλλος Jean Baptiste Bernaz.
 
Ο αγώνας περιλαμβάνει δέκα ιστιοδρομίες που πρέπει να γίνουν έως και το Σάββατο (31/8) και κούρσα μεταλλίων για την Κυριακή (01/9).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE