ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων- Ασθενοφόρα παρέλαβαν τραυματίες- Παρέμβαση ναυαγοσωστών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων- Ασθενοφόρα παρέλαβαν τραυματίες-  Παρέμβαση ναυαγοσωστών

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 29/8 στη Λεμεσό, όπου για άλλη μια φορά οι ναυαγοσώστες ακόμα και εκτός νερού, έτρεξαν για βοήθεια.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ναυαγοσωστικης Μονάδας Λεμεσου στο παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, έξω από το καφέ «Θαλασσάκι» σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν μια γυναίκα γύρω στα 25 και ένας άντρας γύρω στα 60 ενώ άμεσα οι Ναυαγοσώστες από το κοντινότερο Ναυαγοσωστικο πόστο έδωσαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη των ασθενοφόρων.

Στην περιοχή όπως φαίνεται στις φωτογραφίες κλήθηκαν δύο ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους εμπλεκόμενους οδηγούς, που ευτυχώς τη γλύτωσαν με μικροτραυματισμούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE