ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΟΙΚ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Τα θανατηφόρα τραύματα στο κορμί του 12χρονου- Η κατάσταση υγείας της μητέρας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΟΙΚ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Τα θανατηφόρα τραύματα στο κορμί του 12χρονου- Η κατάσταση υγείας της μητέρας

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε την Πέμπτη 29/8 σε διαμέρισμα στο Γέρι.

Της Γεωργίας Παππούτα

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο 12χρονος φέρει τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και στο στήθος, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή από το χέρι της μητέρας του, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η αλλοδαπή γυναίκα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε νοσηλεύεται τραυματισμένη (αφού αποπειράθηκε να διαπράξει αυτοχειρία με τον ίδιο τρόπο) ωστόσο η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο πατριός κτυπούσε την πόρτα από τις 10:00 το πρωί χωρίς κάποιος να του ανοίγει, ενώ στη συνέχεια κάλεσε την Πυροσβεστική με μέλη της Δύναμης να αντικρίζουν νεκρό το αγοράκι και δίπλα του, σε λίμνη αίματος την μητέρα.

Ο πατριός του παιδιού είναι μέλος της αστυνομικής δύναμης. Υπηρετεί σε νευραλγικό πόστο και είναι ιδιαίτερα αγαπητός από συναδέλφους αλλά και από πολύ κόσμο. Ήταν επόμενο η είδηση για την τραγωδία που συντελέστηκε να συγκλονίσει τα μέλη της αστυνομικής δύναμης και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE