ΔΙΕΘΝΗ

Σακχό ο λυτρωτής

Σακχό ο λυτρωτής

Ο Ντιαφρά Σακχό ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την Γουέστ Χαμ, αφού σκόραρε στο 88’ και ήταν ο λυτρωτής της ομάδας του χαρίζοντας της τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Σάντερλαντ.

Οι φιλοξενούμενοι με την ήττα έμειναν κοντά στις τελευταίες θέσεις, ενώ η Γουέστ Χαμ είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας. Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα έπαιρναν το βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο στο 88’ ο Σακχό έκανε το 1-0 δίνοντας τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Τζένκινσον, Κόλινς, Κουγιατέ, Κρέσγουελ, Σονγκ, Νομπλ, Ντάουνινγκ, Νόλαν (80’ Ντε Καρβάλιο), Τζάρβις (46’ Κόουλ), Σακό (92’ Ο’ Μπράιεν).

Σάντερλαντ: Παντιλιμόν, Ρεβεγιέρ, Ο’ Σέι, Μπράουν (12’ Βεργίνι), Φαν Άανχολτ, Ζόρντι Γκόμεζ, Λάρσον, Ρόντγουελ, Φλέτσερ (74’ Τζόνσον), Ντεφό (88’ Γκρέιχαμ), Βίκχαμ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top