ΗΠΑ: Το ενδεχόμενο να μπλοκάρει στρατιωτική βοήθεια 250 εκ. δολαρίων στην Ουκρανία εξετάζει ο Τραμπ

ΗΠΑ: Το ενδεχόμενο να μπλοκάρει στρατιωτική βοήθεια 250 εκ. δολαρίων στην Ουκρανία εξετάζει ο Τραμπ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξετάζει το ενδεχόμενο να μπλοκάρει την παροχή στρατιωτικής βοήθειας ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία, ποσό που είχε ως στόχο να βοηθήσει το Κίεβο στην αντιπαράθεσή του με τους φιλορώσους αυτονομιστές που στηρίζονται από τη Μόσχα.

Η πληροφορία αυτή μεταδόθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
 
Επικαλούμενο "πηγές", το CNN ανέφερε ότι ο Λευκός Οίκος έχει ήδη αρχίσει να ενημερώνει τις αρμόδιες υπηρεσίες και μέλη του Κογκρέσου, τα οποία ενέκριναν την παροχή της βοήθειας. Ωστόσο ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος δεν έχει ακόμη λάβει την οριστική του απόφαση.

Ο Λευκός Οίκος απέφυγε να σχολιάσει, όταν ρωτήθηκε για τις πληροφορίες αυτές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.