ΕΛΛΑΔΑ: Ληστεία τράπεζας με λεία 140.000 ευρώ- 'Ιερέας' οπλισμένος ,με καλάσνικοφ

ΕΛΛΑΔΑ: Ληστεία τράπεζας με λεία 140.000 ευρώ- 'Ιερέας' οπλισμένος ,με καλάσνικοφ

Ποσό 140.000 ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν δύο ένοπλοι από υποκατάστημα τράπεζας στο χωριό Ερυμάνθεια Αχαΐας την Πέμπτη 29/8


Ένας από τους δύο δράστες ήταν μεταμφιεσμένος ως παπάς και οπλισμένος με καλάσνικοφ.

Οι ληστές ήταν καλά προετοιμασμένοι. Γνώριζαν ότι το κατάστημα λειτουργεί μόνον δύο ημέρες ανά εβδομάδα και ότι την Πέμπτη 29/8 τα ταμεία θα ήταν γεμάτα με χρήματα καθότι είχαν καταβληθεί συντάξεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες έβγαλαν τα όπλα τους αφότου έκλεισε η πόρτα για την εξυπηρέτηση του κοινού, δηλαδή λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι. Δεν είναι σαφές αν εισέβαλαν ή αν είχαν ήδη διεισδύσει.

Αστυνομικοί αναφέρουν μάλιστα ότι διέφυγαν από δύσβατο, ορεινό δρόμο με κατάλληλο όχημα, σε μία ένδειξη ότι γνωρίζουν καλά την περιοχή.

Εκτιμούν ότι οι δύο δράστες είχαν τουλάχιστον ακόμη ένα συνεργό.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ευρεία έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ την υπόθεση παρακολουθεί διακριτικά και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE