ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ- ΣΥΜΠΛΟΚΗ: «Σκορπισμένοι» σε όλη την Κύπρο οι συλληφθέντες- Μυστήριο γύρω από την αφορμή του καυγά

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ- ΣΥΜΠΛΟΚΗ: «Σκορπισμένοι» σε όλη την Κύπρο οι συλληφθέντες- Μυστήριο γύρω από την αφορμή του καυγά

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την αιματηρή συμπλοκή στην Αγία Νάπα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 7 προσώπων και τη σύλληψη άλλων δέκα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 19:00 το απόγευμα σε ανοικτό χώρο τουριστικού καταλύματος,(πληροφορίες κάνουν λόγο για την πισίνα) στην Αγία Νάπα και ενώ διεξαγόταν πάρτι στο οποίο συμμετείχαν γύρω στα 250 πρόσωπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται (η αρχική ενημέρωση κάνει λόγο για παρεξήγηση, χωρις να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέριες) , δύο ομάδες προσώπων διαφόρων εθνικοτήτων, άρχισαν να συμπλέκονται μεταξύ τους. 

Φρουροί ασφαλείας καθώς και προσωπικό του εν λόγω καταλύματος, επενέβησαν για να σταματήσουν τη συμπλοκή και έβγαλαν εκτός χώρου του καταλύματος, ομάδα προσώπων. 

Σε κάποια στιγμή μέλη της ομάδας που είχαν συμμετάσχει στην συμπλοκή βγήκαν από το τουριστικό κατάλυμα και αφού συναντήθηκαν με την πρώτη ομάδα, συνεπλάκησαν ξανά μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο πρόσωπα.

Ο καυγάς έλαβε διαστάσεις και μεταφέρθηκε στη λεωφόρο Νissi στην Αγία Νάπα με την Αστυνομία να προχωρεί σε συλλήψεις μέχρι τις 05:00 το πρωί της Παρασκευής 30/8.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν θλαστικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους και κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία. 

Οι συλληφθέντες, με καταγωγή από το Κουβέιτ, «σκορπίστηκαν» σε διάφορες επαρχίες της Κύπρου και αναμένεται στις 12:00 (Παρασκευή 30/8) να μεταφερθούν ενώπιον του επ. Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Η αιτία και η αφορμή της άγριας συμπλοκής δεν είναι ακόμα γνωστή, αφού δεν έχουν ληφθεί καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους με έγκυρη πηγή να σχολιάζει πως πολλοί από τους αλλοδαπούς «νταήδες» ήταν σε κατάσταση μέθης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE