Η HYUNDAI πρώτη σε πωλήσεις στην Κύπρο Ιούλιος 2019

Η HYUNDAI πρώτη σε πωλήσεις στην Κύπρο  Ιούλιος 2019

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας για τον μήνα Ιούλιο, η Hyundai κατέλαβε την πρώτη θέση σε συνολικές πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων, με την διάθεση 200 αυτοκινήτων και μερίδιο αγοράς 13%.

Οι πωλήσεις αφορούν κυρίως το δημοφιλέστατο SUV της Hyundai, TUCSON, καθώς και το νέο, μικρότερο ΚΟΝΑ, το i30, το i20 και το i10. Ο ρυθμός πωλήσεων της Hyundai είναι συνεχόμενα ανοδικός και αναμένεται να ενταθεί ακόμα περισσότερο με την άφιξη των νέων εκδόσεων, σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας. Το TUCSON είχε πρόσφατα ανακηρυχθεί ως το πιο δημοφιλές οικογενειακό SUV στην Γερμανία, από τους αναγνώστες της εφημερίδας Bild am Sonntag, αφήνοντας πίσω 16 ανταγωνιστές.

Το Hyundai KONA, που αποτελεί την προτίμηση των νεαρών ηλικιών κυρίως, απέσπασε την τιμητική διάκριση Red Dot Design Award τον περασμένο Μάρτιο.

Οι διακρίσεις για τη Hyundai διαδέχονται η μια την άλλη, ενώ οι επιτυχίες της αγωνιστικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι WRC 2019 έρχονται να προσθέσουν στην αξιοπιστία της μάρκας.

Η Hyundai, που ιδρύθηκε το 1967, συγκαταλέγεται στις τέσσερεις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες παγκόσμια και αυτοκίνητά της κυκλοφορούν σε άνω των 200 χωρών. Με προσωπικό άνω των 11.000 εργαζομένων, η Hyundai έχει διαθέσει περισσότερα από 4.5 εκατομμύρια αυτοκίνητα παγκόσμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE