Κυκλοφορία βιβλίου Ανδρέα Μασούρα - “Entrepreneurship in Small and Medium-Sized Enterprises”

Κυκλοφορία βιβλίου Ανδρέα Μασούρα - “Entrepreneurship in Small and Medium-Sized Enterprises”

To Πανεπιστήμιο Νεάπολις ανακοινώνει την κυκλοφορία, από τον διεθνή εκδοτικό οίκο Nova Science Publishers, του βιβλίου του Λέκτορα του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Ανδρέα Μασούρα, με τίτλο: “Entrepreneurship in Small and Medium-Sized Enterprises”.

Το βιβλίο πραγματεύεται το ζήτημα τόσο της επιχειρηματικότητας όσο και της καινοτομίας με έμφαση στις μικρομεσαίες οικογενειακές επιχειρήσεις εξετάζοντας ειδικά την περίπτωση της Κύπρου αλλά και συγκρίνοντας με τις περιπτώσεις άλλων χωρών. Ο συγγραφέας αναλύει τις αντιλήψεις των επιχειρήσεων καταγράφοντας τάσεις και αναλύοντας τις διάφορες οργανωσιακές συμπεριφορές. Τα κίνητρα, τα θεσμικά εμπόδια, η νεανική επιχειρηματικότητα, οι έξυπνες μορφές καινοτομίας είναι μερικά από τα θέματα που αναπτύσσονται στο βιβλίο.


Ο Δρ. Ανδρέας Μασούρας συγγράφει ενεργά σειρά επιστημονικών άρθρων ενώ συμμετέχει συνεχώς σε αξιόλογα συνέδρια διεθνώς όπου παρουσιάζει τις έρευνές του. Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου και ανήκει στη Σχολή Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις.
Ιστοσελίδα βιβλίου: https://novapublishers.com/shop/entrepreneurship-in-small-and-medium-sized-enterprises/


ISBN: 978-1-53615-922-6

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE