Νίκη της Μπιλμπάο, «Χ» το Γρανάδα-Εϊμπάρ

Νίκη της Μπιλμπάο, «Χ» το Γρανάδα-Εϊμπάρ

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε με 2-1 την Αλμερία, την ώρα που η Γρανάδα έμεινε στο 0-0 με την Εϊμπάρ για την μάχη της παραμονής.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε με 2-1 της Αλμερία στο «Σαν Μαμές» με τους Ετσεΐτά (9΄) και Ρίκο (26΄) να είναι οι σκόρερ των Βάσκων και τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με το αυτογκόλ του Μπαλενζιάνγκ στο 59΄, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Από την άλλη η Γρανάδα έμεινε στο 0-0 με την Εϊμπάρ και η μάχη για την παραμονή έχει ακόμη πολύ δρόμο, καθώς Κόρδοβα (18), Γρανάδα (23) και Λεβάντε (25) να βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ πάνω απ΄αυτή είναι η Αλμερία (25), η Λα Κορούνια (25) και η Έλτσε (27).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE